Den Baerd - Logo

DEN BAERD.

#Gedurfder #Sterker #Zichtbaarder 
#Eigenwijzer #Anders #Beter #Straffer


... enkele van de eigenschappen van
Den Baerd liefhebbers.


Algemene Voorwaarden

ALGEMEEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en Den Baerd. Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Den Baerd.


DE VERKOPER

Den Baerd

Geerhoek 19

2830 Willebroek

Belgiƫ

E-mailadres: christophe.windelen@denbaerd.be

BTW nummer: BE0719.280.041PRIJZEN

Alle opgegeven prijzen van onze artikelen zijn in Euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.


BESTELLINGEN

Het bestellen van onze artikelen kent enkele stappen in het afrekenproces, zoals het opgegeven van verzendingsmethode, betalingswijze en aflever- en factuuradres. Daarnaast sturen wij voor alle bestellingen met regelmaat statusupdates waaronder bestelbevestigingen, dat het pakket klaar voor verzending en een laatste wanneer het is verzonden. 


BETALINGEN

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag. Wij maken gebruik van onze betaalservices Stripe en u wordt tijdens het afrekenen omgeleid naar een beveiligde omgeving. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerst volgende werkdag door ons verwerkt.


VERZENDINGEN

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij tot terugbetaling van het aankoop bedrag overgaan.

Wanneer u niet thuis bent en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd, zal het standaard een tweede keer worden aangeboden. Dag en tijdstip is afhankelijk van de 1e bezorging. Bij niet thuis bij een tweede keer zal er een bericht worden achtergelaten, daarop staat bij welke servicepunt u zelf de zending kan ophalen.


ANNULERINGEN

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te verwerken. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan enkel telefonisch. Als uw bestelling geleverd is, geldt het herroepingsrecht. Dit is minimaal 14 dagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.


LEVERINGEN

Leveringen zijn beperkt tot Willebroek, Boom & Puurs. De voorraad en beschikbaarheid wordt op onze site per artikel getoond. Mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden, en zult u een terugbetaling ontvangen. 


AFHALING

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te verwerken. Na verwerking kan de bestelling worden opgehaald bij Den Baerd (Geerhoek 19, 2830 Willebroek) na een afspraak via e-mail of telefonisch of tijdens de openingsuren.


VEILIGHEID

Den Baerd zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Daarnaast worden alle persoonsgegevens, zoals verzendadres met behulp van encryptie vastgelegd. Alle gevoelige informatie gaat eerst langs een HTTPS-protocol (te zien aan het hangslot bovenaan de browser). Den Baerd neemt veiligheid serieus, we doen er alles aan om dit 100% te dekken en houden dit continue in de gaten. Er wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd en er worden allerlei maatregelen ingeschakeld zoals logging/firewall etc. , en kan door het gebruik van deze derde partijen niet volledig aansprakelijk worden gesteld.


WIJZIGINGSRECHTEN

Den Baerd heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.


VERKOOP VAN ALCOHOLISCHE DRANKEN

Het genieten van alcoholhoudende drank is vooral een eigen verantwoordelijkheid van u, als consument. En een verantwoordelijkheid van ouders voor hun kind(eren). Den Baerd richt zich uitsluitend op mensen van 18 jaar en ouder. En verkoopt of levert geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Den Baerd is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen na het onjuist invullen van de geboortedatum, waardoor de koper aangeeft ouder te zijn dan 18 jaar, zonder dat effectief te zijn. Wij vertrouwen op uw eerlijkheid. 


COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Den Baerd. Bij vragen of onduidelijkheden kan u contact opnemen via christophe.windelen@denbaerd.be


Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 17 juli 2021.